Een medische fout;

Medisch en tandheelkundig advies bij letselschade

In veel letselschadezaken is het nodig om medisch advies op te vragen. Bijvoorbeeld bestudering van uw medisch dossier, spreekuuronderzoek of analyse van röntgenonderzoek. Onze deskundigheid en jarenlange ervaring in letselschade stellen ons in staat om snel tot een helder en transparant advies te komen. Ook op terreinen van tandheelkundig letsel of een beroepsziekte. Randstad Letselschade & Advies zorgt voor een helder advies waarmee u direct en doeltreffend aan de slag kunt.

Onze advisering beperkt zich niet tot het vaststellen van de beperkingen. We maken duidelijk wat de gevolgen van het letsel zijn voor uw functioneren, zowel voor arbeid als voor overige activiteiten. We schetsen de prognose en leggen dit helder vast. De medische gevolgen van het ongeval worden zo inzichtelijk.

U kunt me altijd mailen voor advies op ons. Of als u dat prettiger vindt, stuurt u me uw vraag via het invulformulier. Dat verplicht u tot niets, en ik garandeer u een eerlijk antwoord. Zodat u weet waar u aan toe bent.

Letselschade Test Meer informatie

Zoek een letselschade expert