Een verkeersongeval;

Een verkeersongeval gaat niemand in de koude kleren zitten. Als een verkeersongeval bij een slachtoffer letsel veroorzaakt, is de impact nog veel groter. Er komt van alles op het slachtoffer af.

Kwetsbare positie

U heeft niet alleen te maken met medische behandelingen maar ook met uw emotionele verwerking van het verkeersongeval. Ook komt er allerlei administratieve rompslomp op u af zoals het lezen van polissen en het invullen van formulieren. In deze toestand wordt het slachtoffer dan ook nog benaderd door de schade expert van degene die het verkeersongeluk heeft veroorzaakt. Deze komt op voor het belang van de aansprakelijke verzekeraar. Zie onder deze omstandigheden maar eens voor uw eigen belangen op te komen.

Jarenlange ervaring

In het verkeer gelden specifieke regels ten aanzien van de aansprakelijkheid. Letselschadespecialist De Letselschadebehandelaar beschikt over deze specifieke kennis en heeft jarenlange ervaring met het aantonen van aansprakelijkheid op het gebied van een verkeersongeval. De Letselschadebehandelaar staat u juridisch bij tijdens het verhalen van uw letselschadeclaim en neemt u hiermee díe zorg uit handen.

Whiplash

Ook een whiplash is vaak een gevolg van een verkeersongeluk. Hiervoor beschikt De Letselschadebehandelaar over de nodige ervaring en deskundigheid en laat hij zich bijstaan door zijn vaste medisch adviseurs.

Een eerlijke vergoeding

Uw letselschade is al erg genoeg en u heeft recht op een eerlijke vergoeding. Daar sta ik voor, en daar zorg ik voor.

U kunt me altijd mailen voor advies op ons. Of als u dat prettiger vindt, stuurt u me uw vraag via het invulformulier. Dat verplicht u tot niets, en ik garandeer u een eerlijk antwoord. Zodat u weet waar u aan toe bent.

Letselschade Test Meer informatie

Zoek een letselschade expert