fbpx

Op d.d.20-07-2014 zijn wij met mijn vrouw van achteren aangereden toen wij naar Rotterdam gingen om boodschappen te gaan doen, inmiddels was mijn vrouw toen 5 maanden zwanger. Intussen zijn wij mededankzij onze vrienden bemiddeld met RANDSTAD Personenschade B.V. en daardoor ook kennisgemaakt met Dhr. E. Emre. En op een proffesionele manier zijn ze bij ons op bezoek gekomen en nadat ze alle informatie hadden gegeven is de juridische procedure begonnen.
Na 7 maanden is gebleken dat wij gelijk hadden en hebben ze de schade vergoedt. Ze hebben inmiddel ook geinformeerd tijdens de stand van zaken tijdens de juridische procedure en ook gesteund.
Ik wil hierbij bedanken, omdat wij deze moeilijke proces dankzij hun morele en materiele steun hebben overleefd.
Met Vriendelijke Groeten
Y & F Ozturk, Schiedam

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *