Middells een aanbeveling van een vriend van mij, die zeer goede ervaringen had met Randstad Letselschade, kwam ik in contact met dhr. A. Doruk.  Hij heeft mijn belangen behartigd inzake de letselschade die ik heb opgelopen als gevolg van een kopstaart botsing op de snelweg.
Dankzij dhr. Doruk heb ik geen omkijken gehad naar de afhandeling van deze zaak en ben ik door hem zeer vakkundig bijgestaan en is mijn dossier naar alle tevredenheid afgewikkeld. Van A tot Z ging alles snel en soepel en buitengewoon professioneel!
En ik werd netjes op de hoogte gehouden van alle correspondentie, middels een eigen zgn. I-letsel dossier, waarin alle brieven digitaal worden opgeslagen en zijn in te zien. Kortom, ik zou een ieder voor de volle 100% Randstad Letselschade aanraden en ook zeer zeker voor de volle 100% dhr A Doruk!

Categories: KlantervaringenTags: , ,

Krijg een persoonlijk advies.

Bel ons vandaag nog op 088 808 78 78

Vertel direct uw verhaal

Lees verder