Na een ongeluk zit je natuurlijk met een hoop vragen. Wij zien dezelfde vragen vaker terugkomen. Op deze pagina beantwoorden wij de meest gestelde vragen (FAQ).

Als je een verkeersongeval krijgt als inzittende of opzittende van een motorvoertuig, dan heb je bijna altijd recht op een schadevergoeding. Dit geldt zowel bij een eenzijdig ongeval als bij een ongeval waarbij twee of meer partijen betrokken zijn. Je kan beroep doen op de Bedrijfsregeling Schuldlozen. Merk je nu pas dat je pijn ervaart van een eerder gehad ongeluk? Je kan een letselschadezaak beginnen tot 5 jaar na dato van het ongeluk.

In een aantal gevallen kan je volgens het Nederlandse recht procederen, zoals wanneer je met een Nederlandse reisorganisatie op vakantie gaat. Ook wanneer je wederpartij iemand uit Nederland is of als je zelf bestuurder bent van een auto en u en medepassagiers een ongeval krijgen. Merk je nu pas dat je pijn ervaart van een eerder gehad ongeluk? Je kan een letselschadezaak beginnen tot 5 jaar na dato van het ongeluk.

Als fietser heb je bij aanrijding met een motorvoertuig vrijwel altijd recht op een schadevergoeding. Zelfs als u deze zelf denkt te hebben veroorzaakt. Om je exacte situatie te beoordelen kan je het best contact met ons opnemen. Merk je nu pas dat je pijn ervaart van een eerder gehad ongeluk? Je kan een letselschadezaak beginnen tot 5 jaar na dato van het ongeluk.

Op basis van de specifieke omstandigheden van het ongeval kan bepaald worden in hoeverre de wederpartij, al dan niet gedeeltelijk, aansprakelijk gesteld kan worden. Om je exacte situatie te beoordelen kan je het best contact met ons opnemen. Merk je nu pas dat je pijn ervaart van een eerder gehad ongeluk? Je kan een letselschadezaak beginnen tot 5 jaar na dato van het ongeluk.

Je werkgever moet zorgen voor een veilige en gezonde werkplek. Krijg je tijdens je werk een ongeluk? Dan is je werkgever meestal aansprakelijk voor de schade die je lijdt. Om je exacte situatie te beoordelen kan je het best contact met ons opnemen. Merk je nu pas dat je pijn ervaart van een eerder gehad ongeluk? Je kan een letselschadezaak beginnen tot 5 jaar na dato van het ongeluk.

Contact

Vertel je verhaal

Bel met één van onze juristen

088 808 78 78

Stuur een WhatsApp

06 390 08 604