Kosten letselschade – waar moet u rekening mee houden?

Een ongeval is zo gebeurd maar kan enorme gevolgen hebben voor de rest van je leven. Het heeft invloed op je fysieke en mentale gezondheid, je werksituatie en je persoonlijke leven. Loop je door het ongeval letselschade op? Dan ga je mogelijk een zeer onzekere periode tegemoet. Misschien krijg je wel te maken met grote uitgaven voor medische zorg en andere ondersteuning. Je zit in zo’n geval natuurlijk niet te wachten op extra kosten voor juridische hulp.

Maar dat hoeft ook niet. In veruit de meeste gevallen brengen we de kosten van onze hulp in rekening bij de verzekeraar. Voordat je ons een opdracht geeft, vertelt onze expert je waar je in jouw specifieke situatie op mag rekenen. Je komt dus nooit voor onaangename financiële verrassingen te staan.

De eerste beoordeling van de haalbaarheid van je letselschadezaak door onze letselschadespecialist is altijd gratis. Wij geven je dan juridisch advies over de mogelijkheden van een schadevergoeding voor je. Als we na het intake gesprek je zaak gaan behandelen, dan kost dat je ook niets. In Nederland is het namelijk bij wet geregeld dat deze kosten door de aansprakelijke partij worden betaald.

De totale dienstverlening van Randstad Letselschade & Advies kost je in dat geval dus niets en wordt ook niet in mindering gebracht op je schadevergoeding. Alleen in heel specifieke gevallen kan het zijn dat de kosten voor de behandeling van je letselschadezaak voor je eigen rekening komen. Maar daarover informeren we je altijd vooraf voordat je ons opdracht geeft om je zaak te behandelen.

Weten of u recht heeft op een schadevergoeding?

Direct gratis advies van een letselschade jurist?

Claim uw schadevergoeding
088 808 78 78