Elfi Letselschade Advocaat

Elfi Letselschade Advocaat is een begrip in Rotterdam en omstreken. De advocaten zijn met name gespecialiseerd in het aansprakelijkheidsrecht, nog specifieker op het gebied van personenschade. Ook behandelen zij slachtofferzaken op het gebied van gewelds- en zedenmisdrijven. Daarbij staan wij slachtoffers bij om hun schade te verhalen.

Randstad Letseladvies onderhoudt nauwe banden met dit kantoor. Als er in zaken een juridisch conflict dreigt te ontstaan, dan wordt de zaak naar Elfi verwezen. Allereerst voor advies en vervolgens eventueel voor juridische stappen. Gelukkig komt dat niet vaak voor, omdat we een procedure samen met Elfi meestal kunnen voorkomen.

Voor meer informatie kunt u kijken op de website van Elfi Letselschade Advocaat.

VQH Advocaten

VQH Advocaten is een kantoor met vestigingen in Oud-Beijerland, Bergen op Zoom en Rotterdam. Met een team van gespecialiseerde advocaten werken zij in de rechtsgebieden letselschade, familierecht, incasso, ondernemingsrecht en contractenrecht.

Zij adviseren en begeleiden cliënten en waar nodig procederen ze ook voor hen. VQH richt zich daarbij op ondernemers, non-profit instellingen en particulieren.

Als u VQH wilt inschakelen bij een geschil, voor het opstellen van contracten, voor assistentie bij de door u gevoerde correspondentie, voor juridisch advies, een second opinion of voor een procedure, neem dan contact op.

Hier vindt u de website van het kantoor.