Onze huisadvocaten
Uw
letselschadezaak wordt deskundig behandeld door een vaste letselschade expert van Randstad Personenschade. In sommige gevallen is het nodig om een advocaat in te schakelen, bijvoorbeeld als de tegenpartij blijft weigeren om de schade te vergoeden waar u recht op heeft. Het inschakelen van een advocaat, die de correspondentie met de verzekeraar tijdelijk overneemt, is een eerste stap in de richting van een gerechtelijke procedure. Vaak is een duidelijke brief van een advocaat al voldoende, omdat de verzekeraar liever niet wil procederen als hij weet dat hij fout zit. Maar als het niet anders kan, dan stappen we met behulp van één van onze huisadvocaten naar de rechter.

Elfi Letselschade Advocaat
Randstad Personenschade werkt hiertoe samen met Elfi Letselschade Advocaat. Het kantoor beschikt over vijf advocaten en is gevestigd in Rotterdam. De advocaten van Elfi zijn, net als Randstad Personenschade, ervaren in het begeleiden van cliënten met een niet-westerse culturele achtergrond. Het regelen van complexe letselschades en het voeren van gerechtelijke procedures op het terrein van het aansprakelijkheidsrecht zijn de voornaamste specialiteiten van het kantoor, naast arbeidsrecht, verbintenissenrecht en faillissementsrecht.

Elfi Letselschade Advocaat wordt geleid door mr. O. Emre: “Wij zijn trots op onze reputatie als een lastige onderhandelingspartner voor verzekeraars. Want dat betekent dat wij voor onze cliënten het maximale resultaat bereiken. Ook letten wij op de snelheid van het schaderegelingsproces. Onze cliënten willen zo snel mogelijk duidelijkheid.”.

Voor meer informatie kunt u kijken op de website van Elfi Letselschade Advocaat.

VQ Advocaten
VQ Advocaten is gevestigd te Oud-Beijerland, maar opereert landelijk. Al enige jaren is VQ Advocaten het grootste advocatenkantoor in de Hoeksche Waard. Het team van VQ Advocaten bestaat uit gespecialiseerde advocaten met betrekking tot verschillende rechtsgebieden, zoals letselschade, arbeidsrecht, contractenrecht, huurrecht bedrijfsruimte, familierecht en incasso.

Zij adviseren en begeleiden cliënten en waar nodig procederen ze ook voor hen. VQ Advocaten richt zich daarbij op ondernemers, non-profit instellingen en particulieren.

Als u VQ wilt inschakelen bij een geschil, voor het opstellen van contracten, voor assistentie bij de door u gevoerde correspondentie, voor juridisch advies, een second opinion of voor een procedure, neem dan contact op.

Voor meer informatie kunt u kijken op de website van VQ Advocaten.