Elfi Letselschade Advocaat

Uw letselschade zaak wordt deskundig behandeld door een vaste letselschade expert van Randstad Letseladvies. In sommige gevallen is het nodig om een advocaat in te schakelen, bijvoorbeeld als de tegenpartij blijft weigeren om de schade te vergoeden waar u recht op heeft. Het inschakelen van een advocaat, die de correspondentie met de verzekeraar tijdelijk overneemt, is een eerste stap in de richting van een gerechtelijke procedure. Vaak is een duidelijke brief van een advocaat al voldoende, omdat de verzekeraar liever niet wil procederen als ze weet dat ze fout zit. Maar als het niet anders kan, dan stappen we met behulp van de advocaat naar de rechter.

Randstad Letseladvies werkt hiertoe samen met Elfi Letselschade Advocaat. Het kantoor beschikt over vijf advocaten en is gevestigd in Rotterdam en Den Haag. De advocaten van Elfi zijn, net als Randstad Letseladvies, ervaren in het begeleiden van cliënten met een niet-westerse culturele achtergrond. Het regelen van complexe letselschades en het voeren van gerechtelijke procedures op het terrein van het aansprakelijkheidsrecht is de voornaamste specialiteit van het kantoor, naast arbeidsrecht, verbintenissenrecht en faillissementsrecht.
Elfi Letselschade Advocaat wordt geleid door mr. O. (Onur) Emre: “Wij zijn trots op onze reputatie een lastige onderhandelingspartner te zijn voor verzekeraars. Want dat betekent dat wij voor onze cliënten het maximale resultaat bereiken. En de snelheid is belangrijk, ook daar letten we op. Onze cliënten willen zo snel mogelijk duidelijkheid.”

Voor meer informatie kunt u kijken op de website van Elfi Letselschade Advocaat.

VQH Advocaten

“VQ Advocaten is gevestigd te Oud-Beijerland, echter opereert in het gehele land. Al enige jaren is VQ het grootste advocatenkantoor in de Hoeksche Waard. Het team van VQ bestaat uit gespecialiseerde advocaten met betrekking tot verschillende rechtsgebieden, zoals letselschade, arbeidsrecht, contractenrecht, huurrecht bedrijfsruimte, familierecht en incasso.

 Zij adviseren en begeleiden cliënten en waar nodig procederen ze ook voor hen. VQ richt zich daarbij op ondernemers, non-profit instellingen en particulieren. 

Als u VQ wilt inschakelen bij een geschil, voor het opstellen van contracten, voor assistentie bij de door u gevoerde correspondentie, voor juridisch advies, een second opinion of voor een procedure, neem dan contact op.”

Hier vindt u de website van het kantoor.