Randstad Letseladvies biedt u een full-service dienstverlening aan. Wij begeleiden u bij het claimen van een schadevergoeding en kunnen ook ondersteunen bij juridische procedures, re-integratietrajecten, coachingstrajecten of schuldsanering. Om deze diensten te kunnen realiseren, werken we samen met een aantal partners. Het zijn allemaal organisaties met gecertificeerde professionals.

Inter-Focus Intercultureel Expertisecentrum

Inter-Focus is gespecialiseerd in re-integratie, arbeidsdeskundig advies en herstelcoaching van medewerkers en ongevalsslachtoffers met een niet-westerse culturele achtergrond. Daarnaast ondersteunt ze organisaties bij het creëren van een inclusieve bedrijfscultuur en verzorgt ze trainingen. Daarmee verleent Inter-Focus diensten op zowel cliënt-, medewerker- als organisatieniveau. De activiteiten hebben als beoogd resultaat ervoor te zorgen dat alle mensen op een volwaardige manier en met gelijke kansen kunnen deelnemen aan de samenleving.

Elfi Letselschade Advocaat

Elfi Letselschade Advocaat is een begrip in Rotterdam en omstreken. De advocaten zijn met name gespecialiseerd in het aansprakelijkheidsrecht, nog specifieker op het gebied van personenschade. Ook behandelen zij slachtofferzaken op het gebied van gewelds- en zedenmisdrijven. Daarbij staan wij slachtoffers bij om hun schade te verhalen.

VQH Advocaten

VQH Advocaten is een kantoor met vestigingen in Oud-Beijerland, Bergen op Zoom en Rotterdam. Met een team van gespecialiseerde advocaten werken zij in de rechtsgebieden letselschade, familierecht, incasso, ondernemingsrecht en contractenrecht. Zij adviseren en begeleiden cliënten en waar nodig procederen ze ook voor hen. VQH richt zich daarbij op ondernemers, non-profit instellingen en particulieren.