Verkeersongeval
Verkeersongeval

Vanwege toenemende drukte op de wegen groeit ook het aantal verkeersongelukken. Jaarlijks lopen zo’n 100.000 mensen in Nederland licht tot zwaar letsel op bij een ongeval in het verkeer. Omdat bestuurders van motorrijtuigen verplicht verzekerd zijn, kan de schade worden verhaald op een verzekeraar.

De verzekeraar wil het liefst zo weinig mogelijk schadevergoeding uitkeren. Wie vergoeding claimt moet daarom met de juiste argumenten komen en vasthoudend zijn. Het claimen van letselschade is specialistisch werk, waar ervaring en kennis voor nodig is. Daarom heeft u een goede belangenbehartiger nodig, zoals Randstad Letseladvies.

Arbeidsongeval
Arbeidsongeval

Ongelukken op het werk komen veel voor, vooral in de bouw, zware industrie en bij risico-beroepen zoals de politie. In veel gevallen is de werkgever aansprakelijk voor de letselschade van zijn werknemer. De schade kan dan worden verhaald op diens aansprakelijkheidsverzekeraar. Dat is geen gemakkelijk proces.

De belangenbehartigers van Randstad Letseladvies helpen u gratis als onze kosten kunnen worden verhaald op de verzekeraar. Wij zorgen dat u snel beschikt over een voorschot en onderhandelen met de verzekeraar over een definitieve schadevergoeding.

Andere oorzaken
Andere oorzaken

Ook als u buiten uw schuld gewond bent geraakt door een andere oorzaak, bijvoorbeeld door medische fout, een hondenbeet, een gat in de weg of een gladde vloer in de supermarkt, kunt u bij ons terecht. Wij gaan meteen voor u aan de slag.

Schades die we veel behandelen zijn whiplash letselschades. Omdat verzekeraars erg kritisch zijn wanneer het om whiplash gaat, doet u er verstandig aan om zo snel mogelijk een deskundige belangenbehartiger in te schakelen. Randstad Letseladvies kan u helpen. Onze hulp is voor u gratis, de kosten worden verhaald op de verzekeraar.