Verkeersongeval
Verkeersongeval

Vanwege toenemende drukte op de wegen groeit ook het aantal verkeersongelukken. Jaarlijks lopen zo’n 100.000 mensen in Nederland lichte tot zware letselschade op bij een ongeval in het verkeer. Aangezien bestuurders van motorrijtuigen verplicht verzekerd zijn, kan de schade worden verhaald op een verzekeraar.

De verzekeraar wil het liefst zo min mogelijk schadevergoeding uitkeren. Wie een letselschadeclaim indient moet daarom met de juiste argumenten komen en vasthoudend zijn. Het claimen van letselschade is specialistisch werk. Hier is kennis en ervaring voor vereist. Daarom heeft u een goede belangenbehartiger nodig. Wij staan voor u klaar.

Arbeidsongeval
Arbeidsongeval

Ongelukken op de werkvloer komen regelmatig voor. Vooral in de bouw, zware industrie en bij risicoberoepen, zoals de politie. In veel gevallen is de werkgever aansprakelijk voor de letselschade van zijn werknemer. De schade kan dan worden verhaald op diens aansprakelijkheidsverzekeraar. Dat is geen gemakkelijk proces.

De belangenbehartigers van Randstad Letseladvies helpen u gratis als onze kosten kunnen worden verhaald op de verzekeraar. Wij zorgen dat u snel beschikt over een voorschot en onderhandelen met de verzekeraar over een definitieve schadevergoeding.

Andere oorzaken
Andere oorzaken

Ook als u buiten uw schuld om letsel oploopt door een andere oorzaak kunt u bij ons terecht. Bijvoorbeeld door een medische fout, een hondenbeet, een gat in de weg of een gladde vloer in de supermarkt. Wij gaan meteen voor u aan de slag.

Een vorm van letsel die we regelmatig behandelen is de whiplash. Verzekeraars zijn erg kritisch wanneer het gaat om whiplashes. U doet er verstandig aan om zo snel mogelijk een deskundige belangenbehartiger in te schakelen. Randstad Personenschade kan u helpen. Onze hulp is voor u gratis. De kosten worden verhaald op de verzekeraar van de tegenpartij.