“Mijn naam is Ethem Emre, oprichter van Randstad Personenschade. Het helpen van letselschadeslachtoffers is niet alleen mijn werk, het is m’n passie. In 1995 ben ik begonnen om de afwikkeling van schadegevallen van interculturele cliënten op me te nemen, omdat andere experts er niet in slaagden deze schades effectief af te handelen. Dat heeft alles met taalbarrières en cultuurverschillen te maken.”

Inmiddels is het kantoor enorm gegroeid. We behandelen 2.000 dossiers per jaar vanuit zeven vestigingen, waarmee we één van de grootste letselschadebureaus van Nederland zijn. Dit zijn voornamelijk schades van mensen met een niet-westerse culturele achtergrond, maar we helpen natuurlijk ook Nederlanders. Randstad Personenschade beschikt over twaalf kundige letselschade-experts. Naast letselschadezaken behandelen we namens werkgevers ook loonschades en namens verzekeraars ook schades in Turkije.

Randstad Personenschade is voornamelijk actief in de randstad. Maar als u elders in Nederland woont en u wilt dat wij uw claim behandelen, neem dan gerust contact met ons op.