Beste Ali Durmuş,
Als alle eerst wil ik u hartelijk danken voor al u hulp.
Tijdens onze letsel schade afspraak (zaak) bent u voor mij heel erg professioneel, geïnteresseerd, behulpzaam en vriendelijk geweest. Wat ik zelf heel erg fijn vond werken.
Ik weet wel zeker dat iedereen een goede professionele, vriendelijke letsel schade deskundige zou willen hebben. Als er weer iets zou gebeuren waar ik zelf natuurlijk niet van uitga en niet hoop maar dan zou ik weer als deskundige willen. Ik wil u graag nog maals hartelijk bedanken! Als ik het een cijver zou moeten geven van 0 tot en met 10 wat 0 een slechte cijver is en een 10 goed, zou ik u een 10 geven voor alles.
Ik wou dit even zeggen en u nog maals bedanken voor al u hulp!
Met vriendelijke groet,
Vasfiye Ürün=

Categories: KlantervaringenTags: ,

Krijg een persoonlijk advies.

Bel ons vandaag nog op 088 808 78 78

Vertel direct uw verhaal

Lees verder