Rotterdam, O. Casir - Advies bij letselschade nodig? Kosteloos en vrijblijvend Juridische Hulp!

Mobile Menu

Rotterdam, O. Casir

Beste heer Emre,
In 2014 heb ik als voetganger een ongeval gehad met een automobilist. Met als gevolg zeer ernstig letsel.
Allereerst werd ik benaderd door Korevaar van Dijk. Helaas verliep de zaak moeizaam. Op advies van mijn toenmalige stagebegeleider heb ik contact opgenomen met RANDSTAD Personenschade B.V.
Vanaf het moment dat ik ben overgestapt voelde het gelijk vertrouwd aan. De communicatie verliep zeer goed, en ik voelde me serieus genomen.
Naarmate de tijd vorderde verliep de revalidatie zeer goed. Ik hoefde me nooit zorgen te maken over mijn zaak, want de heer Emre had alles onder controle. Hierdoor kon ik mij volledig focussen op mijn herstel.
Kort geleden werd mij verteld dat er een bezoek zou plaatsvinden met een expert van de wederpartij. Tijdens dit gesprek zouden alle schadecomponenten kenbaar worden gemaakt, en zou de heer Emre een regeling treffen met de wederpartij.
Tijdens de afwikkeling van de zaak heeft de heer Emre alle geleden schade en nog te lijden schade in kaart gebracht. Dus heeft de heer Emre het voor elkaar gekregen om ook mijn eventuele toekomstige schade te dekken.
Hiervoor ben ik hem zeer dankbaar. Ik zou me geen betere en transparantere behandelaar kunnen wensen. Ik zou een ieder adviseren om zijn/haar belangen door de heer Emre te laten behartigen.
Tot slot wil ik iedereen bedanken die zijn bijdrage heeft geleverd in mijn zaak!

Meld jouw letselschade direct.

Heb je schade opgelopen en wilt u smartengeld eisen, dan is het melden de eerste stap. Lees op deze pagina hoe wij je kunnen helpen bij letselschade.