Over LetselAdvies - Advies bij letselschade nodig? Kosteloos en vrijblijvend Juridische Hulp!

Mobile Menu

Over LetselAdvies

Met ruim 25 jaar ervaring hebben wij meer dan 20.000 slachtoffers geholpen.

Een ieder kan op onze hulp rekenen na een ongeluk met letselschade als gevolg. Als er een tweede partij bij het ongeluk betrokken is, betaalt diens verzekering de schadevergoeding. Ook als er geen tweede partij bij het ongeluk betrokken is kom je mogelijk in aanmerking voor een schadevergoeding. De kosten van onze dienstverlening verhalen we op de verzekeraar van de tegenpartij.

Onze diensten zijn dus geheel kosteloos voor jou..

Als je het slachtoffer bent van een ongeluk is het belangrijk dat je begrepen wordt. Dit gaat natuurlijk beter in eigen taal. Onze letselschadespecialisten hebben verschillende etnische achtergronden en spreken verschillende talen. 

Nadat je het contactformulier hebt ingevuld, zullen we binnen 24 uur contact met je opnemen. In dit gesprek bespreken we jouw zaak en onze aanpak. Na dit gesprek plannen we een afspraak in met één van onze specialisten. Dit kan zowel bij jou thuis als bij ons op kantoor.

Waarom LetselAdvies.nl?

Ervaring maakt het verschil

Maak gebruik van onze 25 jaar ervaring in de letselschade. Wij hebben meer dan 20.000 slachtoffers geholpen aan een rechtvaardige schadevergoeding.

Eerlijke vergoeding

Het is van groot belang dat je schadevergoeding met aandacht wordt berekend. Laat onze juristen een gedetailleerde schadeberekening voor je maken, zodat jij een eerlijke schadevergoeding krijgt.

Rechtshulp in eigen taal

Onze juristen hebben verschillende achtergronden en bieden rechtshulp in het Nederlands, Engels, Turks, Arabisch, Pools en Bulgaars. Bovendien houden we rekening met religieuze en culturele gevoeligheden.

Kosteloos voor jou

Bij erkende aansprakelijkheid is onze juridische bijstand en advies kosteloos. Onze kosten verhalen we op de verzekeraar van de aansprakelijke tegenpartij. Je betaalt geen eigen bijdrage of eigen risico.

Meld eenvoudig uw letselschade

We kunnen u binnen minuten vertellen of u mogelijk recht hebt op een letselvergoeding.
Wij geven u gratis advies en helpen u bij het verkrijgen van een rechtvaardige vergoeding voor alle opgelopen letselschade.