Loonschade - Advies bij letselschade nodig? Kosteloos en vrijblijvend Juridische Hulp!

Mobile Menu

Loonschade werkgevers (loonregres)

Heeft jouw werknemer letselschade door een ongeval, waar een derden schuldig aan is? Dan heeft u wellicht recht op loonregres voor de kosten.

Loonschade claimen

Als werkgever kunt u ervoor zorgen dat schadeposten van uw werknemers (loonschade) worden verhaald. Nettoloon en eventuele re-integratiekosten komen hiervoor in aanmerking. Wanneer u tegenover een professional zit is het verstandig dat u deskundige hulp inschakelt. Randstad Personenschade kan u veel tijd en moeite besparen. Wij zorgen ervoor dat het gehele regrestraject voor u geregeld wordt.

Loonschade verhalen is een ingewikkelde zaak. Lastige onderwerpen komen aan bod, die veel kennis, tijd en ervaring vergen. Hierbij kunt u denken aan aansprakelijkheid, causaliteit en loonschadeberekeningen.

Sinds juni 2008 kunt u bij de aansprakelijke verzekeraar ook de kosten van de re-integratie laten vergoeden. Deze regeling veroorzaakt veel discussies waardoor de meeste werkgevers ervoor kiezen om deze re-integratie kosten te laten voor wat het is. Dit is zonde, omdat er niet geclaimd wordt waar recht op is. Hierdoor laat men geld liggen.

De verzekeringsmaatschappij van de schade veroorzaker is uw tegenpartij. Dat wil zeggen dat deze verzekering u zo min mogelijk geld wilt uitkeren. Doordat er sprake is van financieel belang, is het ondenkbaar dat uw tegenpartij aan uw belang denkt. Om die reden is het ontzettend belangrijk om een deskundige in te schakelen voor uw zaak.

Meld eenvoudig uw letselschade

We kunnen u binnen minuten vertellen of u mogelijk recht hebt op een letselvergoeding.
Wij geven u gratis advies en helpen u bij het verkrijgen van een rechtvaardige vergoeding voor alle opgelopen letselschade.