Letselschade Jurist - Advies bij letselschade nodig? Kosteloos en vrijblijvend Juridische Hulp!

Mobile Menu

Letselschade Jurist

Een letselschadeadvocaat en een letselschade jurist zijn niet hetzelfde. Uiteraard zijn er wel veel zaken die met elkaar overeenkomen.

Letselschade jurist

Na het oplopen van letselschade na een ongeval, zoals een verkeersongeval of een bedrijfsongeval, heeft u in veel gevallen recht op een schadevergoeding. Omdat er in de periode na het ongeval al veel op u afkomt, is het goed om hulp in te schakelen. Een letselschade jurist, zoals Letselschade & Advies, helpt u.

Wat doet een letselschade jurist?

Wanneer u letselschade oploopt, heeft u volgens de wet recht op een vergoeding van juridische hulp. Dit houdt in dat een letselschade jurist volledig gratis is.

Een letselschade jurist neemt veel uit handen, zodat u zich kan focussen op uw eigen herstel. Zo houden we de verjaringstermijn in de gaten en zorgen we ervoor dat we de tegenpartij op tijd aansprakelijk stellen. Verder berekenen we de hoogte van de schadevergoeding.

Wat is het verschil tussen een letselschadeadvocaat en jurist?

Een letselschadeadvocaat en een letselschade jurist zijn niet hetzelfde. Uiteraard zijn er wel veel zaken die met elkaar overeenkomen. Beiden zorgen voor:

  • het opstellen en versturen van de aansprakelijkstelling
  • het in kaart brengen van de schadeposten
  • het berekenen van de schadevergoeding
  • het onderhandelen met de verzekeraar van de tegenpartij

Zaken die niet met elkaar overeenkomen bij deze twee soorten, zijn:

  • de kosten
  • de mogelijkheid om een rechtszaak te starten

Het grootste verschil waar u rekening mee moet houden, is dat een letselschadeadvocaat niet van te voren kan garanderen dat hij gratis werkt. U betaalt dus mogelijk zelf (een deel van) de kosten voor de advocaat. Een letselschade jurist of letselschadespecialist is wel volledig gratis.

Verder is het goed om te weten dat wanneer u met uw zaak naar de rechter wilt, u moet kiezen voor een letselschadeadvocaat. Zij zijn hierin gespecialiseerd. Is dit voor u niet nodig? Dan is een letselschade jurist de beste optie.

Meld eenvoudig uw letselschade

We kunnen u binnen minuten vertellen of u mogelijk recht hebt op een letselvergoeding.
Wij geven u gratis advies en helpen u bij het verkrijgen van een rechtvaardige vergoeding voor alle opgelopen letselschade.