Onze aanpak - Advies bij letselschade nodig? Kosteloos en vrijblijvend Juridische Hulp!

Mobile Menu

Onze aanpak

Benieuwd hoe wij u kunnen helpen? · Hoe werkt het? · Wat gebeurt er na mijn schademelding?

Werkwijze

Onze werkwijze biedt structuur met een eenvoudig stappenplan. In slechts vijf stappen werken wij toe naar jouw schadevergoeding.

Begeleiding in eigen taal

Nederland, Turkije, Marokko, Suriname, Polen, Syrië, Egypte, Algerije, Tunesië, Filipijnen, Griekenland, Hongarije, Bulgarije, Roemenië, Rusland, Albanië, Irak, Oekraïne, Somalië, China

Gratis juridisch advies

Bij Randstad Personenschade werken experts en ervaren letselschade advocaten die intern zijn opgeleid om te onderhandelen met verzekeraars over letselschadeclaims.

Uw schadevergoeding

U hebt een ongeval gehad en letsel opgelopen. Dit heeft grote gevolgen op medisch gebied, maar hoe zit het met uw werk, inkomen en toekomst?

Praktijkvoorbeelden Letselschade

Aan de hand van onderstaande praktijkvoorbeelden van letselschade kunt u een inschatting maken van uw eventuele schadevergoeding.

Tips na een ongeluk

Na een ongeluk komt er een hoop op je af. Het is belangrijk dat je bij zinnen blijft en de situatie onder controle houdt. Volg daarom onze vijf tips na een ongeluk

Meld eenvoudig uw letselschade

We kunnen u binnen minuten vertellen of u mogelijk recht hebt op een letselvergoeding.
Wij geven u gratis advies en helpen u bij het verkrijgen van een rechtvaardige vergoeding voor alle opgelopen letselschade.