Sport en spel - Advies bij letselschade nodig? Kosteloos en vrijblijvend Juridische Hulp!

Mobile Menu

Sport en spel

Heeft u letsel door sport of spel opgelopen? Wij helpen kosteloos, neem direct contact op.

Letselschade door sport en spel

Letselschade door sport en spel is een veelvoorkomend juridisch probleem. In veel gevallen is het lastig iemand aansprakelijk te stellen voor het ongeluk, omdat je zelf akkoord gaat met het risico. Als je voetbalt weet je dat je getackeld kan worden. Als je bokst weet je dat je klappen krijgt.

Echter, er zijn situaties waarin een ongeluk niet valt onder het risico van de sport. Sommige ongelukken kunnen worden aangemerkt als onrechtmatige daad. In dit geval is het mogelijk een schadevergoeding te claimen. Een voorbeeld van een dergelijke situatie is een bokser die na het luiden van de bel blijft inslaan op zijn tegenstander. Of een keeper die een snoeiharde tackle maakt met gestrekte benen, terwijl de bal niet in de buurt was. Als er sprake is van een onrechtmatige daad tijdens een sport- of spelsituatie, heb je recht op een schadevergoeding voor de geleden schade.

LetselAdvies.nl biedt hulp bij het verhalen van een rechtvaardige schadevergoeding na een onrechtmatige daad in een sport- of spelsituatie. Ben je recentelijk of in de afgelopen 5 jaar het slachtoffer geweest van een arbeidsongeluk?
Neem vandaag nog contact met ons op.

Meld eenvoudig uw letselschade

We kunnen u binnen minuten vertellen of u mogelijk recht hebt op een letselvergoeding.
Wij geven u gratis advies en helpen u bij het verkrijgen van een rechtvaardige vergoeding voor alle opgelopen letselschade.