Tilburg, Anoniem - Advies bij letselschade nodig? Kosteloos en vrijblijvend Juridische Hulp!

Mobile Menu

Tilburg, Anoniem

Vorig jaar heb ik een auto ongeluk gehad waarbij ik letsel heb opgelopen. Destijds ben ik via een kennis in contact gekomen met Randstad letsel advies. Ben enorm tevreden over jullie en zal jullie zeker aanraden aan iedereen als het gaat om letsel zaken. Wat ik persoonlijk erg prettig vond bij jullie was dat jullie ECHT de belangen behartigen van jullie clienten. In die zware tijd kon ik met een gerust hart mijn zaak aan jullie overlaten en aan mijzelf werken voor herstel. Als ik vragen had, waren jullie altijd goed bereikbaar en stonden jullie mij te woord. Met name mijn contactpersoon Sinan. Hij heeft vanaf het begin mijn zaak behandeld, dus je hebt ook met een contactpersoon te maken. Dit heb ik als zeer prettig ervaren. Ik heb dankzij jullie veel bereikt met mijn letsel zaak en wil jullie enorm bedanken. Mijn contactpersoon Sinan bij jullie wil ik apart heel erg bedanken voor zijn steun en inzet. Mijn motto over jullie; bij letsel aarzel niet, geef je zaak over aan Randstad letsel advies en geniet:)

Meld jouw letselschade direct.

Heb je schade opgelopen en wilt u smartengeld eisen, dan is het melden de eerste stap. Lees op deze pagina hoe wij je kunnen helpen bij letselschade.