Rotterdam, Anoniem - Advies bij letselschade nodig? Kosteloos en vrijblijvend Juridische Hulp!

Mobile Menu

Rotterdam, Anoniem

ze zeggen een ongeluk zit in een hoekje.
het was niet leuk,ik ben betrokken geweest bij een verkeersongeluk..de eerste wat bij me opkwam was “wat nu”?ik had letsel en schade opgelopen..tegenpartij was aansprakelijk..naast de schade van mijn fiets had ik ontzettend pijn aan mijn nek rug en hoofd..er werd verband eromheen gedaan door de dokter.ik kon me niet bewegen…zo liep ik buiten tot ik een collega tegenkwam en die mij zei wat mij is overgekomen..en hij zei of ik een letseladvies had ingeschakeld..eerlijk gezegd wist ik niet zoveel erover..totdat ik iemand ontmoette via via(ik kan helaas geen naam noemen)maar diegene heeft het helemaal verpest voor me..naast mijn zaak moest ik nog eens iemand vertrouwen die kwa gevoel bij me niet lekker zat..maar ik had veel dingen ondertekent bij diegene het duurde bijna 2 jaar maar er gebeurde niets helaas..ik kon niet werken maakte kosten had geen inkomen…het ging helemaal niet meer en was erg achteruitgegaan…en schrok ook om over te stappen naar een ander letseladvies…Toen op een dag is de ZON voor mij gaan schijnen..Ik had met puur toeval Meneer Ethem Emre ontmoet..Hij is mijn zonneschijn geworden..hij heeft mijn dossier doorgenomen en overgenomen zelfs de verzekeringsmaatschappij was blij dat ik overstapte want zij zagen het ook niet zitten met die eerste advocaat die ik had.. Meneer Emre heeft mij zo een fantastisch gevoel gegeven en geholpen dat mijn leven erdoor is veranderd.Meneer Emre zal ik nooit vergeten hij heeft mijn zaak in 6 maanden afgerond en heeft me uitstekend goed geholpen en was ook daadkrachtig heel begaand ook met mijn gehele situatie,was bij alle correspondentie zeer professioneel en duidelijk in de belangen van mijn zaak..Letseladvies personenschade is zeker 100% aan te bevelen.De meerwaarde is zo groot bij mij gebeleven,zowel materiele kant van het ongeval als de menselijke kant.
BEDANKT

Meld jouw letselschade direct.

Heb je schade opgelopen en wilt u smartengeld eisen, dan is het melden de eerste stap. Lees op deze pagina hoe wij je kunnen helpen bij letselschade.