Suggesties: Letselschade scooterongeluk

Ervaringen: Ik heb een verkeersongeluk gehad en ben via via terechtgekomen bij randstadpersonenschade.
Ik ben geholpen door dhr Ali Durmus.
En ben echt tevreden met hoe alles is verlopen.
Je wordt op de hoogte gehouden alles is duidelijk rustig en ze zijn altijd bereikbaar.De zaak is heel mooi verlopen en netjes afgerond met dank aan dhr Ali Durmus. Ik ben zeer tevreden over het bedrag dat ik als compensatie heb gekregen voor de opgelopen schade van het ongeluk.

Ik adviseer diegene die een soort gelijke zaak hebben om echt bij randstadpersonenschade aan te melden.
Pluspunten: Duidelijk ,behulpzaam ,bereikbaar
U kent ons: Via kennissen

Categories: Klantervaringen

Krijg een persoonlijk advies.

Bel ons vandaag nog op 088 808 78 78

Vertel direct uw verhaal

Lees verder