In de zevende maand van het jaar 2018 had ik een ongeval in Ede, als gevolg had ik een schade in mijn nek, ik wist niet wat te doen en of ik rechten heb totdat ik het bedrijf Randstad kende, waar ik een ontmoeting met heer Ali Durmus had en ik begreep van hem dat ik het recht op vergoeding van de schade had die er met mij is gebeurd en hij legde me de rechten volledig uit en eigenlijk zijn mijn rechten geclaimd full door Randstad bedrijf en ze zijn aardige mensen die verschillende talen kunnen praten naast het Nederlands taal en hun diensten aan te bieden volledig gratis en een persoon blijft bekend met de loop van zijn processen onmiddellijk.

Bedankt Randstad

Categories: Klantervaringen

Krijg een persoonlijk advies.

Bel ons vandaag nog op 088 808 78 78

Vertel direct uw verhaal

Lees verder