Tilburg, S. H. - Advies bij letselschade nodig? Kosteloos en vrijblijvend Juridische Hulp!

Mobile Menu

Tilburg, S. H.

Een auto ongeluk maken? daar stond ik dus nooit bij stil en dacht altijd goed op te letten in het verkeer.
Helaas was dat niet het geval en had ik vorig jaar. mijn eerste auto ongeluk gemaakt. Daardoor had ik een lichte whiplash. Via een vriendin ben ik terecht gekomen bij Randstad Elfi letselschade bureau en heeft de heer Sinan mijn zaak behandeld. Hij heeft mij heel goed geholpen en was mijn zaak binnen 3 maanden al afgesloten. Daar ben ik zeer tevreden over. De heer Sinan gaf me gelijk een goed en vertrouwend gevoel. Er is veel aandacht besteed en we hebben lange telefonise contacten gehad waarbij ik veel uitleg en adviezen kreeg. Hierbij bedank ik de heer Sinan voor het mooie eindresultaat!
S. H., Tilburg

Meld jouw letselschade direct.

Heb je schade opgelopen en wilt u smartengeld eisen, dan is het melden de eerste stap. Lees op deze pagina hoe wij je kunnen helpen bij letselschade.