Hoofdorp, Dhr. Zekhnini - Advies bij letselschade nodig? Kosteloos en vrijblijvend Juridische Hulp!

Mobile Menu

Hoofdorp, Dhr. Zekhnini

Beste Ali en Emre,
Mijn letselschadezaak met goed resultaat afgelopen. Ik was op uw kantoor geweest in het begin. Daarna verschillende contacten gehad. Expertisebezoek bij mij thuis geweest.
Alles werd gesproken. Ook advies van Ali bij Randstad Letselschade is mijn zaak afgewikkeld. Daarna ben ik weer langs geweest op uw kantoor. Alles is in orde gemaakt. Ik heb helemaal niets te betalen als kosten voor deze diensten. Ik dank jullie allemaal en veel succes verder.
Met vriendelijke groeten,
Dhr. Zekhnini te Hoofdorp

Meld jouw letselschade direct.

Heb je schade opgelopen en wilt u smartengeld eisen, dan is het melden de eerste stap. Lees op deze pagina hoe wij je kunnen helpen bij letselschade.