Rotterdam, M. Sarioglu - Advies bij letselschade nodig? Kosteloos en vrijblijvend Juridische Hulp!

Mobile Menu

Rotterdam, M. Sarioglu

Bij deze wil ik de heer Emre, eindeloos mijn dankzeggen.
De heer Emre heeft gedurende mijn zaak veel contact en rekening met mij gehouden. De achterliggende reden waarom ik dit wil  vermelden hier, is omdat een grote deel van de allochtone bevolking niet weet wat hij/zij moet doen na, tijdens of direct na een ongeval. Ik adviseer hierdoor ook vooral diegene om direct contact op de zoeken met de heer Emre.
Hoe zag mijn zaak eruit?
Destijds was ik aan het rijden op de snelweg, tot dat een andere bestuurder op de snelweg een verkeerde manoeuvre maakte, waardoor het ongeval werd veroorzaakt. Na het ongeval ben ik per direct gestapt naar de heer Emre met deze zaak. Gedurende het ongeval heb ik veel kosten moeten maken o.a. medische kosten. Ook is mijn inkomen fors gedaald.
De heer Emre heeft het allemaal voor mij kunnen regelen, ik heb zelf niets hoeven te betalen, maar kreeg wel een aanzienlijk goed bedrag van de tegenpartij, dit bedrag vergoedde ook mijn kosten gedurende de zaak die ik heb moeten maken. Mijn advies is daarom ook dat eenieder, die zich bevindt in zo’n situatie contact moet opnemen met de heer Emre.
Zijn contactgegevens:
Tel. nr: 06-39110243
Adres: Dorselaan 32A, 3073 GC te Rotterdam
M. Sarioglu, Rotterdam
 

  1. Sarioglu

Meld jouw letselschade direct.

Heb je schade opgelopen en wilt u smartengeld eisen, dan is het melden de eerste stap. Lees op deze pagina hoe wij je kunnen helpen bij letselschade.