Amsterdam, A. F. Gunes - Advies bij letselschade nodig? Kosteloos en vrijblijvend Juridische Hulp!

Mobile Menu

Amsterdam, A. F. Gunes

Op 6 juni 2012 heb ik een ongeval gehad op de snelweg. Via vrienden ben ik terecht gekomen bij Randstad Letselschade en Advies.
Letsel Advies heeft mij goed geholpen. Zij hebben mij altijd goed op de hoogte gehouden van wat er in mijn zaak gebeurd het was erg professioneel. Ik ben erg tevreden over hoe ik ben behandeld en hoe mijn zaak is afgesloten. Mijn zaak is binnen drie maanden afgesloten! Ik raad iedereen aan om hier naar toe te komen. De personeel heeft mij gedurende mijn procedure zowel moreel als materiaal gesteund. Veel mensen heb ik over jullie verteld.
 
Met vriendelijke groet,
A. F. Gunes, AMS

Meld jouw letselschade direct.

Heb je schade opgelopen en wilt u smartengeld eisen, dan is het melden de eerste stap. Lees op deze pagina hoe wij je kunnen helpen bij letselschade.