Interview met een ex-cliënte Randstad Personenschade - Advies bij letselschade nodig? Kosteloos en vrijblijvend Juridische Hulp!

Mobile Menu

Interview met een ex-cliënte Randstad Personenschade

‘’Ik ben aangereden en ben een paar meter meegesleurd. Ik had een hersenbloeding, een breuk in mijn schedel en een breuk in mijn oor.’’

In deze blog nemen wij je mee in het heftige verhaal van onze ex-cliënte en haar ervaring bij Randstad Personenschade.

Hoe ben je in aanraking gekomen met Randstad Personenschade?

‘‘Ik heb in 2016 een heel zwaar ongeluk gehad, ik ben aangereden en ik ben een paar meter meegesleurd. Ik had een hersenbloeding, een breuk in mijn schedel en een breuk in mijn oor. Ik was niet bij bewustzijn. Mijn vader gaat altijd naar een cafeetje en heeft daar gehoord dat er juridische adviesbureaus bestaan die rechtshulp verlenen bij letselschade. Door mond-op-mondreclame zijn wij bij Randstad Personenschade terechtgekomen. Ik weet niet meer hoe het ongeluk is gegaan, maar ik weet nog wel dat ik m’n ogen opendeed en m’n vader voor me zag staan.’’

Waarom heb je voor Randstad Personenschade gekozen? 

‘‘Een vriend van mijn vader had ook een dossier lopen bij Randstad Personenschade. Hij was zeer tevreden over hoe ze te werk gingen.’’

Hoe ben je vervolgens geholpen door Randstad Personenschade?

“Een letselschadejurist kwam langs in het ziekenhuis om te kijken hoe het met mij ging en om het papierwerk in orde te maken. Begin 2017 had ik bezoek van een letselschadejurist en iemand van de tegenpartij. Dat verliep goed. Ik heb altijd heel goed contact gehad met de juristen van Randstad Personenschade. Mijn letselschadejurist hield me goed up-to-date. Ook heb ik vaak telefoontjes gehad met de vraag hoe het mij ging.’’

Hoe is de letselschadezaak uiteindelijk afgerond?

“Mijn dossier werd eind 2018 afgesloten. Helaas heb ik tot de dag van vandaag nog steeds last van de gevolgen van het ongeluk. Ik ben niet meer in staat om fulltime te werken. Ik heb gehoorverlies, maar ik heb er nu mee leren leven, dus heb ik er niet zoveel last meer van. Ik heb uiteindelijk een schadevergoeding ontvangen waar ik zelf ook akkoord mee ben gegaan.’’

Zou je Randstad Personenschade aanbevelen aan bekenden en naasten? 

“Zeker weten! Ik gun niemand hetzelfde als wat ik heb meegemaakt. Ik had liever geen hersenletsel opgelopen, maar op het moment dat er een ongeluk gebeurd en iemand rechtshulp nodig heeft, zou ik Randstad Personenschade absoluut aanraden.’’

Meld jouw letselschade direct.

Heb je schade opgelopen en wilt u smartengeld eisen, dan is het melden de eerste stap. Lees op deze pagina hoe wij je kunnen helpen bij letselschade.