Masterdam, U. Mutlu - Advies bij letselschade nodig? Kosteloos en vrijblijvend Juridische Hulp!

Mobile Menu

Masterdam, U. Mutlu

Bij deze mijn klantervaring
Sinds ik met mijn auto van achteren ben aangereden heb ik last van mijn nek. Fysiobehandelingen waren noodzakelijk, maar werden niet vergoed door mijn verzekeraar. Via fysiopraktijk VitalBody ben ik in contact gekomen met de heer E. Emre.
Emre heeft mij duidelijk verteld wat mijn rechten zijn en waar ik na mijn ongeluk recht op heb. Tijdens het hele proces zat hij overal bovenop en koppelde ieder vooruitgang direct terug! Zeer vriendelijk en professioneel! Mijn dossier is behandeld met positief resultaat! Mijn huidige en toekomstige kosten worden vergoed. Bij deze nogmaals bedankt voor ieder hulp!
Met vriendelijke groet,
U. Mutlu, Ams

Meld jouw letselschade direct.

Heb je schade opgelopen en wilt u smartengeld eisen, dan is het melden de eerste stap. Lees op deze pagina hoe wij je kunnen helpen bij letselschade.