Deventer, H. Bayram - Advies bij letselschade nodig? Kosteloos en vrijblijvend Juridische Hulp!

Mobile Menu

Deventer, H. Bayram

Goede dag allemaal ,
Mijn naam is hasan en heb een paarmaanden terug een auto ongeluk gehad . Na mijn auto ongeluk was ik niet in staat om te gaan werken.
Ik was in inzittende in de auto. Per persoon verschilt het natuurlijk maar mijn vaste lasten p.m was een groot bedrag. Daarna heb ik besloten om een schadebureau te gaan inschakellen .DIT HEEFT MIJ REDELIJK GEHOLPEN .
Ik ben in contact gekomen met de heer Durmus en wil hem nogmaal van hartelijk bedanken niet zoals de anderen letsel bureaus  steeds der achter aan bellen van hoe doe dosié loopt . Er word om de week gevraagd hoe het met je is en dit is belangrijk als motevatie . De steun is heel belangrijk bij het herstellen en over het financieele  Deel heb ik het nog niet eens over. Want er word steeds een voorschot regeling steeds in behandeling genomen zodat u niet met u vaste lasten achter staat . En elke gesprek met de verzekering van u tegen partij word ook eens netjes op brief per mail of post met u gedeeld  er word steeds contact met u gehouden , elke vraag die u stelt word duidelijk schriftelijk en mondeling aan gegeven. Zorgen ? Die hoeft u niet te maken  want , RANSTAD  PERSONENSCHADE regelt alles voor u !!!
Ik wil de heer A. Durmus nogmaal bedanken voor al zijn steun en wat die allemaal geregeld heeft. ik adviseer zeker iedereen die een ongeluk heeft gehad om dit bedrijf te nemen.
Echt een aanrader!
 
03-03-17 15:42:00: H. Bayram
Letselschade Deventer

Meld jouw letselschade direct.

Heb je schade opgelopen en wilt u smartengeld eisen, dan is het melden de eerste stap. Lees op deze pagina hoe wij je kunnen helpen bij letselschade.