Letselschade in Roosendaal - Advies bij letselschade nodig? Kosteloos en vrijblijvend Juridische Hulp!

Mobile Menu

Letselschade in Roosendaal

Heeft u letselschade opgelopen in Roosendaal?

Wanneer u door toedoen van een ander gewond raakt, kan er sprake zijn van letselschade. Vaak is dit het gevolg van een verkeersongeluk, bedrijfsongeluk, fietsongeluk of door een dier in Roosendaal. De schade als gevold van letselschade kan divers zijn, wellicht kunt u uw werk of huishouden (tijdelijk) niet meer doen. Of erger nog, u raakt uw baan kwijt of krijgt te maken met flinke medische kosten die uw zorgverzekeraar niet betaald.

In Nederland is het bij wet zo geregeld dat wanneer u door letselschade in een dergelijke situatie beland, u recht heeft op een vergoeding. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om u te laten bijstaan door een belangenbehartiger, wie u inschakelt mag u zelf kiezen. Deze kosten zijn onderdeel van de schade en komen voor rekening van de (verzekeringsmaatschappij van de) aansprakelijke partij.

Schadeverzekering Inzittenden

Uw letselschade in Roosendaal is misschien ook verzekerd bij uw eigen verzekeringsmaatschappij op grond van een afgesloten SVI (Schadeverzekering Inzittenden). Kijkt u uw polis na en informeert u bij ons naar de mogelijkheden.

Randstad Letselschade & Advies  zijn experts en gespecialiseerd in het ondersteunen van letselschadeslachtoffers. Zij brengen de schade, materiële- en immateriële schade (smartengeld), in beeld en verhalen deze op de verzekeringsmaatschappij.

Letselschade in Roosendaal: waar heb ik recht op?

Waar je precies recht op hebt wanneer je letselschade hebt opgelopen in Roosendaal is afhankelijk van verschillende factoren. Vaak heb je recht op materiële schade (in geld uit te drukken) als de immateriële schade (compensatie voor leed, angst en verdriet).

Het is heel begrijpelijk dat je niet goed weet wat je nu het beste kunt doen. Er komt immers veel op je af. Want:

  • Je kunt (gedeeltelijk) niet meer werken
  • Je maakt extra (medische) kosten
  • Je kunt je hobby niet meer uitoefenen
  • Je wordt afhankelijk van vrienden en familie

Randstad Letselschade helpt je graag verder

Weet dat je er niet alleen voor staat. Wij van Wijs Letselschade staan klaar om je te helpen. Samen kijken we naar de stappen die we moeten nemen om jouw schade te claimen, zodat jij je kunt focussen op je herstel. Dat is tenslotte het allerbelangrijkste!

Wat kan LetselAdvies voor je betekenen?

Letseladvies is superspecialist op het gebied van letselschade. Onze juristen hebben inmiddels al veel letselschadeslachtoffers in Roosendaal geholpen en zetten hun kennis en kunde met plezier voor je in.

  • LetselAdvies biedt gegarandeerde kosteloze rechtshulp
  • LetselAdvies komt bij je langs (omgeving Roosendaal)
  • LetselAdvies regelt voorschotbetalingen
  • LetselAdvies neemt alle papierwerk uit handen
  • LetselAdvies behaalt het maximale resultaat

Neem contact met ons op voor hulp bij letselschade in Roosendaal.

Wilt u meer informatie of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen, dan kunt u ons altijd tijdens kantooruren bellen op nummer 088 808 78 78 of gebruikmaken van ons contactformulier aan de rechterkant.

Onze letselschadespecialisten zullen u graag vrijblijvend informeren en adviseren.

Klik hier voor meer informatie over Roosendaal | Letselschade & Advies

Meld jouw letselschade direct.

Heb je schade opgelopen en wilt u smartengeld eisen, dan is het melden de eerste stap. Lees op deze pagina hoe wij je kunnen helpen bij letselschade.