Een jongeman van 17 jaar oud was betrokken bij een bedrijfsongeval. Tijdens zijn bijbaan als vakkenvuller bij een supermarkt reed een collega met een elektrische pompwagen met een volle pallet over zijn voet. Het gevolg was een gebroken voet. De werkgever diende veiligheidsschoenen te verstrekken, wat niet gebeurd was. Daarnaast werd zijn contract niet verlengt, omdat hij zijn werk als gevolg van het letsel niet meer kon verrichten. De zaak werd afgewikkeld met een schadevergoeding van € 7.500,-.

Een cliënt van 28 jaar oud was betrokken bij een bedrijfsongeval in de steigerbouw, ondanks dat hij zich hield aan de veiligheidsregels. De cliënt liep blijvend hersenletsel op met een invaliditeitspercentage van 17%. De werkgever betaalde volledig door, maar de cliënt maakte vóór het ongeval veel overuren. Deze uren zijn verhaald bij de aansprakelijke partij, samen met andere schadeposten, wat uiteindelijk leidde tot een schadevergoeding van € 175.000,-

Een cliënte van 26 jaar oud was betrokken bij een verkeersongeval op een kruispunt. Als letsel had zij hoofdklachten, nekklachten en rugklachten. De cliënte had aanvankelijk een advocaat ingeschakeld, maar na 2 jaar was er geen voortgang meer. Daardoor ging de cliënte er financieel op achteruit, mede omdat haar arbeidscontract niet werd verlengd i.v.m. haar arbeidsongeschiktheid. Randstad Personenschade nam het dossier van haar advocaat over. Na 6 maanden werd de zaak succesvol afgehandeld met een schadevergoeding van € 75.000,-.

Een meisje van 5 jaar oud werd aangereden tijdens het oversteken. Ze liep een gebroken linkerbeen op en werd met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht ter operatie. Ze hield echter beperkingen bij het lopen. Naast het lichamelijke letsel, kreeg het meisje ook psychische klachten en bleef ze een jaar langer in de kleuterklas. Het dossier werd uiteindelijk afgehandeld met een schadevergoeding van € 12.500,-.

Een zwangere cliënte van 29 jaar oud raakte betrokken bij een verkeersongeval. De veroorzaker verleende geen voorrang. Als gevolg van het ongeval kreeg cliënte een miskraam. Dit leidde tot serieuze psychische klachten, waaronder depressiviteit klachten. De zaak werd uiteindelijk afgewikkeld met een schadevergoeding van € 33.500,-.

Een 2e-jaars HBO-student van 22 jaar oud werd als automobilist met hoge snelheid van achteren aangereden terwijl hij wachtte voor een rood verkeerslicht. Het gevolg was ernstige nek- en rugklachten, beter bekend als een whiplash. Dit escaleerde tot concentratieproblemen, ernstige hoofdpijnen, duizeligheid en slaapritmestoornissen. De cliënt liep een studievertraging op van 2,5 jaar. De cliënt ontving uiteindelijk een schadevergoeding van € 66.500,-.

Een ZZP-er van 36 jaar oud werd tijdens het oversteken bij een zebrapad aangereden en meegesleept door een bus. Als gevolg daarvan liep de cliënt een hersenschudding, gebroken arm en diverse schaafwonden op. Hij kon tijdelijk niet werken. De schade werd afgehandeld met een bedrag van € 48.000,- schadevergoeding.

Weten of u recht heeft op een schadevergoeding?

Direct gratis advies van een letselschade jurist?

Claim uw schadevergoeding
088 808 78 78