Wie zijn wij

Randstad Personenschade is gespecialiseerd in het helpen van mensen die zijn getroffen door een ongeval in het verkeer, op het werk of door een andere gebeurtenis, bijvoorbeeld een hondenbeet. Vanuit acht vestigingen staan onze experts u bij om uw schade op de aansprakelijke partij te verhalen. Wij bieden u een full-service dienstverlening aan, omdat we samenwerken met advocaten, artsen, arbeidsdeskundigen, herstelcoaches en nog veel meer. Deze unieke dienstverlening kost u niets, alle kosten worden verhaald op de aansprakelijke partij.

De 5 garanties van Randstad

Wij weten wat onze cliënten belangrijk vinden. Daarom bieden wij u de volgende vijf garanties.

  • Begeleiding in uw eigen taal
  • Onze hulp kost u niets
  • Snel een vergoeding
  • Persoonlijk contact
  • De beste hulp

Begeleiding in uw taal

Het is belangrijk dat u goed met uw belangenbehartiger kunt communiceren en dat u hem of haar vertrouwt. Dat lukt het beste als uw belangenbehartiger dezelfde taal spreekt en een vergelijkbare culturele achtergrond heeft. Randstad Personenschade heeft interculturele experts in dienst en stemt de dienstverlening af op de culturele achtergrond van cliënten.

Kostenloze hulp

Onze specialisten behoren tot de beste experts in Nederland. Toch hoeft de cliënt nooit te betalen voor onze hulp. Dat garanderen wij. De verzekeraar betaalt uw volledige schade en ook onze kosten. Daar zorgen wij voor. Dat maakt Randstad Personenschade uniek.

Snel een vergoeding

Eerst krijgt u snel een voorschot op uw schadevergoeding. Want dat geeft rust. Daarna onderhandelen wij met de verzekeraar over de rest van de claim. We houden het tempo hoog, zodat u zo snel mogelijk duidelijkheid heeft. We stoppen niet totdat u krijgt waar u recht op heeft. Daarom kiezen onze klanten voor Randstad Personenschade.

Persoonlijk contact

Wij hebben geen callcenter. U staat nooit in de wacht. U wordt geholpen door een vaste expert, die u altijd direct kunt bellen. U kunt ook langskomen als u dat wilt. En als dat niet kan, dan komt uw expert bij u thuis. Randstad Personenschade biedt een persoonlijke begeleiding. Dat vinden wij belangrijk.

De beste hulp

Veel juristen hebben weinig ervaring met letselschade of hebben tegengestelde belangen omdat ze werken voor verzekeraars. Daar hoeft u geen genoegen mee te nemen. Randstad Personenschade heeft 20 jaar ervaring en is volledig onafhankelijk. Daarom is Randstad Personenschade de beste keus.