fbpx

LetselAdvies.nl is het eerste interculturele letselschadebureau in Nederland.

Wij hebben in onze 20 jaar ervaring meer dan 20.000 slachtoffers geholpen aan een rechtvaardige schadevergoeding.

Een ieder kan op onze hulp rekenen na een ongeluk met letselschade als gevolg. Als er een tweede partij bij het ongeluk betrokken is, betaalt diens verzekering de schadevergoeding. Ook als er geen tweede partij bij het ongeluk betrokken is kom je mogelijk in aanmerking voor een schadevergoeding. De kosten van onze dienstverlening verhalen we op de verzekeraar van de tegenpartij. Onze diensten zijn dus geheel kosteloos voor jou.

Als je het slachtoffer bent van een ongeluk is het belangrijk dat je begrepen wordt. Dit gaat natuurlijk beter in eigen taal. Onze letselschadespecialisten hebben verschillende etnische achtergronden en spreken verschillende talen. Naast het Nederlands, beheersen wij het Engels, Arabisch, Turks en Pools.

Nadat je het contactformulier hebt ingevuld, zullen we binnen 24 uur contact met je opnemen. In dit gesprek bespreken we jouw zaak en onze aanpak. Na dit gesprek plannen we een afspraak in met één van onze specialisten. Dit kan zowel bij jou thuis als bij ons op kantoor.

Neem contact met ons op

Vertel jouw verhaal via het contactformulier. We zorgen dan dat je zo snel mogelijk weet waar je recht op hebt. Tijdens kantooruren is dit binnen twee uur, buiten kantooruren is dit direct de volgende werkdag.LetselAdvies.nl

25 jaar ervaring
Eerst intercultureel bureau
Rechtvaardige schadevergoeding
Kosteloze deskundige bijstand
Binnen 24 uur antwoord

Zullen wij je bellen?

Laat je nummer achter en we bellen z.s.m. terug. De LetselCheck©

Welkom bij de LetselCheck©. Deze test bestaat uit een aantal korte vragen (maximaal 7). Binnen één minuut kom je erachter of je mogelijk in aanmerking komt voor een schadevergoeding. Bij twijfel kan je altijd contact met ons opnemen.

Hoe lang geleden vond het ongeval plaats?

 

LetselAdvies.nl