Over ons

Met ruim 25 jaar ervaring hebben wij meer dan 20.000 slachtoffers geholpen.

Een ieder kan op onze hulp rekenen na een ongeluk met letselschade als gevolg. Als er een tweede partij bij het ongeluk betrokken is, betaalt diens verzekering de schadevergoeding. Ook als er geen tweede partij bij het ongeluk betrokken is kom je mogelijk in aanmerking voor een schadevergoeding. De kosten van onze dienstverlening verhalen we op de verzekeraar van de tegenpartij. Onze diensten zijn dus geheel kosteloos voor jou.

Scale icon

25+

Jaar ervaring

Handshake icon

20.000+

Slachtoffers geholpen

Als je het slachtoffer bent van een ongeluk is het belangrijk dat je begrepen wordt. Dit gaat natuurlijk beter in eigen taal. Onze letselschadespecialisten hebben verschillende etnische achtergronden en spreken verschillende talen. Naast het Nederlands, beheersen wij het Engels, Arabisch, Turks, Pools en Russisch.

Nadat je het contactformulier hebt ingevuld, zullen we binnen 24 uur contact met je opnemen. In dit gesprek bespreken we jouw zaak en onze aanpak. Na dit gesprek plannen we een afspraak in met één van onze specialisten. Dit kan zowel bij jou thuis als bij ons op kantoor.

Spreek met één van onze experts

Onze USP's

Waarom LetselAdvies.nl?

Ervaring maakt het verschil

Maak gebruik van onze 25 jaar ervaring in de letselschade. Wij hebben meer dan 20.000 slachtoffers geholpen aan een rechtvaardige schadevergoeding.

Rechtshulp in eigen taal

Onze juristen hebben verschillende achtergronden en bieden rechtshulp in het Nederlands, Engels, Turks, Pools en Russisch. Bovendien houden we rekening met religieuze en culturele gevoeligheden.

Eerlijke vergoeding

Het is van groot belang dat je schadevergoeding met aandacht wordt berekend. Laat onze juristen een gedetailleerde schadeberekening voor je maken, zodat jij een eerlijke schadevergoeding krijgt.

Kosteloos voor jou

Bij erkende aansprakelijkheid is onze juridische bijstand en advies kosteloos. Onze kosten verhalen we op de verzekeraar van de aansprakelijke tegenpartij. Je betaalt geen eigen bijdrage of eigen risico.

Contact

Vertel je verhaal

Bel met één van onze juristen

088 808 78 78

Stuur een WhatsApp

06 390 08 604