Betreft een jongen (17 jaar oud) die betrokken was bij een bedrijfsongeval. Tijdens zijn bijbaantje als vakkenvuller bij een supermarkt, reed zijn collega met een elektrische pompwagen en als lading een volle pellet over zijn voet. Als gevolg was zijn voet gebroken. Zijn werkgever diende veiligheid schoenen te regelen, wat niet gebeurt was. Tevens werd zijn contract niet verlengt, omdat hij niet meer zijn werk voor een lange periode kon verrichten. Het dossier werd afgewikkeld met een schadevergoeding van € 7.500

Betreft een meneer (28 jaar oud) die betrokken was bij bedrijfsongeval in de steigerbouw, desondanks dat hij zich hield aan zijn VCA regels. Meneer liep blijvende hersenletsel op van 17%. Zijn werkgever betaalde wel volledig door, echter maakte meneer voor het ongeval veel overuren. Deze uren waren ook verhaald bij de tegenpartij, met een totale schadevergoeding van € 175.000.
Betreft een mevrouw (26 jaar oud) die betrokken was bij een verkeersongeval bij een kruispunt. Als gevolg qua letsel kreeg zij hoofdklachten, nekklachten en rugklachten. Mevrouw had een advocaat in handen genomen, echter na 2 jaar kwam er geen voortgang. In de tussenperiode ging mevrouw financieel achteruit, omdat haar arbeidscontract niet werd verlengd i.v.m. haar arbeidsongeschiktheid. RANDSTAD Personenschade B.V. nam het dossier als belangenbehartiger. Na 6 maanden werd het dossier succesvol afgesloten met een schadevergoeding van € 75.000.

Betreft een meisje (5 jaar oud) die een aanrijding kreeg tijdens het oversteken. Als gevolg kreeg het meisje een gebroken linker been en werd met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht ter operatie. Na haar operatie kreeg het meisje een beperking met lopen. Naast haar lichamelijke letsel, kreeg het meisje ook psychische klachten na het ongeval. Tevens had het meisje een studievertraging van een jaar. Het dossier werd succesvol afgesloten met een schadevergoeding van € 12.500.

Betreft een zwangere moeder (29 jaar oud) die betrokken was bij een verkeersongeval. Aansprakelijke verleende geen voorrang. Als gevolg kreeg mevrouw rugklachten, bekkeninstabiliteit een miskraam vanwege het ongeval. Dit heeft natuurlijk psychische consequenties voor een moeder en raakte in depressie. Het dossier werd afgewikkeld met een schadevergoeding van € 33.500.

Betreft een 2de jaar HBO student (22 jaar oud) achter het stuur, wachtend bij een stoplicht op rood. Vervolgens wordt student aangereden van achteren, omdat de aansprakelijke niet op tijd kon remmen vanwege te hoge snelheid. Als gevolg qua letsel kreeg student nek en rugklachten met een whiplash. Dit escaleerde tot concentratieproblemen, hoofdpijn, duizeligheid en slaapritmestoornis. Student kreeg een studievertraging van 2,5 jaar. Student kreeg een totale schadevergoeding van € 66.500 na afwikkeling van het dossier.

Betreft een meneer als Zzp’er (36 jaar oud) die tijdens het oversteken bij een zebrapad werd aangereden en meegesleept door een bus. Als gevolg kreeg meneer schaafwonden, een hersenschudding en een gebroken rechter arm. Als Zzp’er ging meneer financieel achteruit. Na sluiting van het dossier kreeg meneer € 48.000 schadevergoeding.