Rotterdam, C. Elibol - Advies bij letselschade nodig? Kosteloos en vrijblijvend Juridische Hulp!

Mobile Menu

Rotterdam, C. Elibol

Ervaringen: Randstad personenschade bv heeft mij niet alleen geholpen met de letsel vergoeding maar ook met de autoschade. De schadevergoeding van de auto duurde te lang waardoor Mnr Ekiz contact heeft opgenomen met de verzekeraar van de wederpartij. Het schadebedrag vermeerderd met de wettelijke rente & de letselschade vergoeding heb ik binnen 7 werkdagen op mijn rekening gekregen.

Persoonlijk bleef Mnr Ekiz in contact met mij mbt de voortgang van het dossier totdat de aansprakelijkheid erkend was. Ik ben zeer tevreden en raad het iedereen aan. Bedankt Ozgur!

Meld jouw letselschade direct.

Heb je schade opgelopen en wilt u smartengeld eisen, dan is het melden de eerste stap. Lees op deze pagina hoe wij je kunnen helpen bij letselschade.