Veenendaal, T.K. - Advies bij letselschade nodig? Kosteloos en vrijblijvend Juridische Hulp!

Mobile Menu

Veenendaal, T.K.

Na mijn bedrijfs ongeluk zat ik met mijn handen in het haar. Door vrienden ben ik doorverwezen naar Letseladvies dhr. A Durmuş. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik supergoed ben bijgestaan in het hele proces, zeer goede communicatie ed.
Na een telefoongesprek met daarna een huisbezoek werd mijn zaak gelijk in behandeling genomen en binnen korte tijd was de aansprakelijkheid erkend. Gedurende het hele proces had ik goede contact met Letseladvies. Hij hield me zeer goed op de hoogte van ontwikkelingen in de zaak en ik hield hem op de hoogte over de voortgang van mijn herstel.
Uiteindelijk is alle schade vergoed en had ik daarnaast recht op smartengeld en andere vergoedingen. Mijn wereld stond even op zijn kop na het ongeluk. Onverwachts thuis zitten, niet kunnen werken, fysiotherapie, etc. Het was tijdens die periode een groot lichtpunt om geen financiële zorgen te hebben en volledig te kunnen richten op het lichamelijke herstel.

Ik ben Letseladvies dhr A.Durmuş ontzettend dank baar,in het bijzonder over de wijze waarop de zaak is afgehandeld.

Graag zou ik u adviseren niet te denken, maar gewoon snel in contact te komen met www.letseladvies.nl

Meld jouw letselschade direct.

Heb je schade opgelopen en wilt u smartengeld eisen, dan is het melden de eerste stap. Lees op deze pagina hoe wij je kunnen helpen bij letselschade.