Groot ongeluk - Verzekeringsmaatschappij - Advies bij letselschade nodig? Kosteloos en vrijblijvend Juridische Hulp!

Mobile Menu

Groot ongeluk – Verzekeringsmaatschappij

Hallo,
Ik ben H. Caydı. Ik ben 35 jaar oud. 7 jaar geleden had ik een ongeluk gehad in Nederland. Het was een groot ongeluk. Ongeveer 15 dagen had ik in het ziekenhuis gelegen, waarvan 10 dagen in intensive care. Toen is ook meteen begonnen met het corresponderen met de verzekeringsmaatschappij over de schadevergoeding die ik moet ontvangen. Maar ik moest terug naar Turkije, omdat de geldigheidsperiode van mijn schengenvisum inmiddels was verlopen. Tijdens het laatste gesprek met de verzekeringsmaatschappij hadden wij afgesproken dat wij, na mijn terugkeer naar Nederland, over mijn schade zouden hebben en dat alles zouden geregeld worden. Ik kreeg toen geen enkele vergoeding. Zij hebben mij een voorstel gedaan ten bedrage van € 5.000. Ik accepteerde dit bedrag niet. Uiteindelijk kwam ik terug naar Turkije. Mijn planning was over 3 maanden naar Nederland terug te komen. Door wijzigingen in de wet en ongunstige omstandigheden heb ik slechts na 7 jaar naar Nederland terug kunnen komen. Na terugkeer naar Nederland heb ik allereerst contact opgenomen met de verzekeringsmaatschappij betreffende de mij 7 jaar geleden overkomen schade. Zij geven mij door dat ik geen schadevergoeding kan krijgen door verjaring van mijn letselschadezaak. Mijn dossier was afgesloten door hun. Ik heb dan bij een aantal advocaten op advies gevraagd, maar zij wilden geen moeite doen voor mijn zaak. Omdat mijn zaak, na 7 jaar vanaf het ongeluk, was verjaard.
Dan kwam ik op internet Elfi Letselschade terecht. Ik heb Elfi gebeld en gelijk een afspraak met de heer Ethem Emre kunnen maken. Hij gaf mij aan dat ik nog steeds recht heb op een schadevergoeding. Maar dat zou wat tijd kosten. De benodigde documenten over mijn zaak heb ik hem gegeven. En ongeveer na 5 maanden heb ik van Elfi Letselschade te horen gekregen dat de heer Ethem Emre een regeling kon treffen met de verzekeringsmaatschappij om mij een schadevergoeding van € 25.000 te laten betalen, in tegenstelling tot alle andere door mij benaderde advocaten die mij vertelden dat ik door verjaring geen enkel recht zou hebben op een schadevergoeding. Ik kan nog steeds niet geloven dat ik zulk bedrag heb gekregen, omdat ik geen enkele hoop meer had. Maar Elfi letselschade is in mijn zaak heel goed geslaagd, daarom ben ik ze heel dankbaar. Deze wil ik alsnog benadrukken:
HARTELIJK en EEUWIG bedankt ELFI…
23 maart 2013
H. Caydı uit Boxtel

Meld jouw letselschade direct.

Heb je schade opgelopen en wilt u smartengeld eisen, dan is het melden de eerste stap. Lees op deze pagina hoe wij je kunnen helpen bij letselschade.