Aangereden op de zebrapad door een bestuurder die dronken was - Advies bij letselschade nodig? Kosteloos en vrijblijvend Juridische Hulp!

Mobile Menu

Aangereden op de zebrapad door een bestuurder die dronken was

Hallo,
Ik ben N. Bulutlu, mijn echtgenoot B.Bulutlu is op 23 februari 2011 aangereden op de zebrapad door een bestuurder die dronken was. Paar weken voor de ongeluk had ik in een turkse krant een advertentie gezien over Elfi Letselschade. Op dat moment dacht ik misschien hebben we het ooit wel nodig. Zo heb ik hun naam en telefoonnummer genoteerd. Als of ik een voorgevoel had. Paar dagen na de ongeluk nadat mijn echtgenoot van intensive care naar een normale afdeling werd gebracht heb ik contact opgenomen met Elfi Letselschade. Zo heb ik kennis gemaakt met de heer Ethem Emre.
Mijn echtgenoot heeft twee weken in het ziekenhuis gelegen en daarna is hij overgebracht naar Laurens Revalidatiecentrum. Hier is hij 5 maanden gebleven. Ondertussen had de heer Ethem Emre contact opgenomen met de Verzekeringesmaatschappij van de tegenpartij. Door de gezondheids redenen van mijn echtgenoot heeft onze letselschade zaak totaal twee jaar geduurd. In deze periode hebben de heer Ethem Emre ons niet alleen gelaten. Zij hebben ons met alles gesteund. Zij hebben zelfs een turkse Psycholoog en een turkse Logopedist gevonden zodat mijn echtgenoot de beste zorg kon krijgen in zijn eigen taal. Want door het ongeluk was hij niet meer in staat om nederlands te spreken.
Ik wil hun van harte bedanken voor alles wat zij voor mij en voor mijn echtgenoot hebben gedaan. Voor hun steun en hoop die zij ons hebben gegeven. Ik advisier iedereen die te maken krijgt met een ongeluk om contact op te nemen met Elfi letselschade. Jullie kunnen geen betere dan hun vinden. Bij Elfi doen ze allas wat ze kunnen om de slachtoffertes te helpen.
N. Bulutlu, Rotterdam 4-4-2013

Meld jouw letselschade direct.

Heb je schade opgelopen en wilt u smartengeld eisen, dan is het melden de eerste stap. Lees op deze pagina hoe wij je kunnen helpen bij letselschade.