Betrokken geweest bij een auto ongeluk - Advies bij letselschade nodig? Kosteloos en vrijblijvend Juridische Hulp!

Mobile Menu

Betrokken geweest bij een auto ongeluk

Hallo,
Mijn naam is Reda, ik ben 24 jaar oud en vorig jaar maart ben ik betrokken geweest bij een auto ongeluk. Een automobilist heeft mij geen voorrang verleend en schoot ineens voor mij waardoor remmen niet meer mogelijk was en ik erop in ben gereden. Het was een zeer harde klap en die klap heeft mijn leven veranderd.
Na het ongeluk ging het steeds slechter met mij. Ik had verschillende klachten, hoofdpijn, rugpijn, ik kon niet meer normaal slapen, last van nachtmerries en nog veel meer. Verder was ik rechtsbijstand verzekerd maar die stuurden mij steeds van het kastje naar de muur.
Ik baalde als een stekker. Op het werk presteerde ik niet goed meer waardoor ik werd ontslagen. Gelukkig kreeg ik via een familielid te horen dat ik bij letseladvies terecht kan voor hulp. Ik twijfelde niet en nam gelijk contact op met letseladvies. Ik werd geholpen door de heer Emre Ethem. Emre was mijn redder in nood. Hij heeft er alles aan gedaan om mij te helpen. Emre heeft mijn zaak overgenomen van de rechtsbijstand en hij heeft hij veel druk uitgeoefend op de tegenpartij. Zo heeft hij een bod gedaan bij de tegenpartij. De tegenpartij heeft het bod geaccepteerd en die hebben mij afgekocht voor een slotsom van €20.000,- euro. (exclusief voorschotten en onkosten) Ik ben blij dat ik bij Emre terecht ben gekomen. Nu ben ik financieel stabiel en kan ik mij verder op mijn gezondheid richten en zo rustig herstellen.
Graag wil ik Emre en zijn personeel hartelijk bedanken, en ik adviseer iedereen die slachtoffer is geworden van een verkeersongeluk om hulp te zoeken bij letseladvies. Letseladvies heeft een hart voor zijn klanten en gaat eerlijk te werk.
Groetjes,
Reda, Amsterdam

Meld jouw letselschade direct.

Heb je schade opgelopen en wilt u smartengeld eisen, dan is het melden de eerste stap. Lees op deze pagina hoe wij je kunnen helpen bij letselschade.