Ik ben L.  Ahbibi en ik ben 39 jaar oud. Ik heb op 21 februari 2012 een ongeluk meegemaakt in de bus. De buschauffeur vond het niet nodig om een schadeformulier in te vullen of de politie of ambulance te bellen. Ik heb na het ongeluk veel pijn gehad.
Ik had ook geen rechtsbijstandverzekering. Ik ben later, in december 2012, terecht gekomen bij RANDSTAD Personenschade B.V.. Hier heeft Dhr. Ethem Emre mij uiterst goed geholpen. We zijn nu 6 maanden verder, en mij dossier is afgehandeld. Zelf had ik het nooit kunnen regelen. Ik heb een vergoeding ontvangen van 19.500 euro. Dit was in eerste instantie 5000 lager, maar Dhr. Ethem Emre is iemand die niet opgeeft als de vergoeding te laag is. We hebben meerdere gesprekken gehad met de expert, waardoor de vergoeding hoger is uitgevallen. Ik ben nog niet volledig hersteld, maar ik word goed verzorgd door artsen en ben over de het algemeen zeer tevreden over de afhandeling.
L. Ahbibi, Amsterdam

Krijg een persoonlijk advies.

Bel ons vandaag nog op 088 808 78 78

Vertel direct uw verhaal

Lees verder