Schadeformulier in te vullen of de politie of ambulance te bellen. - Advies bij letselschade nodig? Kosteloos en vrijblijvend Juridische Hulp!

Mobile Menu

Schadeformulier in te vullen of de politie of ambulance te bellen.

Ik ben L.  Ahbibi en ik ben 39 jaar oud. Ik heb op 21 februari 2012 een ongeluk meegemaakt in de bus. De buschauffeur vond het niet nodig om een schadeformulier in te vullen of de politie of ambulance te bellen. Ik heb na het ongeluk veel pijn gehad.
Ik had ook geen rechtsbijstandverzekering. Ik ben later, in december 2012, terecht gekomen bij RANDSTAD Personenschade B.V.. Hier heeft Dhr. Ethem Emre mij uiterst goed geholpen. We zijn nu 6 maanden verder, en mij dossier is afgehandeld. Zelf had ik het nooit kunnen regelen. Ik heb een vergoeding ontvangen van 19.500 euro. Dit was in eerste instantie 5000 lager, maar Dhr. Ethem Emre is iemand die niet opgeeft als de vergoeding te laag is. We hebben meerdere gesprekken gehad met de expert, waardoor de vergoeding hoger is uitgevallen. Ik ben nog niet volledig hersteld, maar ik word goed verzorgd door artsen en ben over de het algemeen zeer tevreden over de afhandeling.
L. Ahbibi, Amsterdam

Meld jouw letselschade direct.

Heb je schade opgelopen en wilt u smartengeld eisen, dan is het melden de eerste stap. Lees op deze pagina hoe wij je kunnen helpen bij letselschade.