Hallo mijn naam is F. Arslan. Ik woon in Tiel.
Randstad personenschade heeft twee dossiers voor mij in behandeling genomen. Op dezelfde dag is er van Randstad personenschade iemand  bij mij thuis wijze geweest. Tijdens dit bezoek heb ik de intakeformulieren ingevuld en is  het dossier op een snelle manier geopend. Ik heb voordurend telefonische en via de mail contant gehad over de stand van zaken.
In ongeveer 2,5 maand is het dossier afgewikkeld. Heel erg bedankt voor de service en hulp die mij geboden is. Gelukkig bestaat Randstad personenschade. Ik raad het iedereen aan om hierheen te gaan.
Randstad personenschade ,Ali durmus en alle andere personeelsleden wens ik veel succes in de toekomst.

Krijg een persoonlijk advies.

Bel ons vandaag nog op 088 808 78 78

Vertel direct uw verhaal

Lees verder