Ede, Y. Dogan - Advies bij letselschade nodig? Kosteloos en vrijblijvend Juridische Hulp!

Mobile Menu

Ede, Y. Dogan

Ede, 25 april 2017
Ik ben zeer tevreden over de dienstverlening in het algemeen en de deskundigheid van mijn advocaat in het bijzonder. Ik heb mijn letselschade expert reeds aan anderen aangeraden en zal dat zeker nog een keer doen als zich weer een letselzaak in de kennissenkring voordoet. Ook het secretariaat en de receptie is zeer vriendelijk en accuraat. Ik ben gedurende de looptijd van mijn zaak volledig ontzorgd. Fijn voor iemand die moet herstellen van letsel !
Behulpzame en aardige Letselschade expert dhr Ali Durmus
Ik heb geen enkel moment getwijfeld over een slechte/goede afloop toen ik uw hulp inschakelde. Nogmaals: enorm bedankt!
Goede dossierkennis, snelle en grondige analyse, eerlijkheid in advies.
Telefonisch altijd bereikbaar. Duidelijke uitleg. Altijd warme ontvangst.
Ik was verrast over de enorme inzet van mijn belangenbehartiger. Dikke pluim hiervoor.
ik ben zeer tevreden. Zal jullie dan ook aan iedereen aanbevelen.
Y.Dogan
Ede

Meld jouw letselschade direct.

Heb je schade opgelopen en wilt u smartengeld eisen, dan is het melden de eerste stap. Lees op deze pagina hoe wij je kunnen helpen bij letselschade.