In de zomer van 2013 heb ik een scooterongeluk gehad waarbij ik letselschade heb opgelopen, hierdoor heb ik veel problemen gekregen met dagelijkse activiteiten. Bij mijn verzekeringspakket zat ook een rechtsbijstandsverzekering van de MRT waar je van uitgaat dat ze je zo goed mogelijk helpen. Dit bleek later totaal niet het geval te zijn..
Er werd niet genoeg aandacht besteed aan het letsel en de situatie waarin ik terecht kwam. De MRT wilde mijn zaak zo snel mogelijk afsluiten met zo min mogelijk moeite. Wanneer ik de moed al had opgegeven kwam ik door mijn broer terecht bij de heer Emre. Nadat de zaak werd overgenomen werd er meer persoonlijk aandacht besteed en werd mijn zaak serieuzer genomen. Met dank aan meneer Emre heb ik een veel hoger schadevergoeding gekregen wat in de eerste instantie veel te laag was. Veel mensen kennen hun rechten niet als het gaat om letsel en schade, maar meneer Emre heeft mij heel enorm geholpen daarmee. Ik ben heel erg tevreden over het verloop van mijn zaak.
Ik adviseer iedereen die in aanmerking komt met letsel en schade een bezoekje te brengen aan Randstad Letsel advies.
Hartelijk dank voor alle hulp en moeite en ik wens u nog veel succes in de toekomst.
groetjes,
K. Kamiloglu, Amsterdam

Krijg een persoonlijk advies.

Bel ons vandaag nog op 088 808 78 78

Vertel direct uw verhaal

Lees verder