Verkeersongeluk gehad - Rechtsbijstandverzekering - Advies bij letselschade nodig? Kosteloos en vrijblijvend Juridische Hulp!

Mobile Menu

Verkeersongeluk gehad – Rechtsbijstandverzekering

In het jaar 2012 heb ik een verkeersongeluk gehad. Ik had wel een rechtsbijstandverzekering bij DAS en daar werd ik niet serieus genomen: mijn zaak werd niet juist behandeld en het duurde alleen maar lang, ik moest iedere keer bellen en vragen er achter gaan en zo is het twee jaar geduurd.
Ik had besloten een letselschadebureau of advocaat te zoeken. Toen ik in Amsterdam bij Osdorpplein liep zag ik Randstad Letselschade & Advies. Ik had ook een folder gezien bij een fysiotherapie. Ik ging bellen en liep binnen en heb met de heer Ethem Emre ontmoet. Het was januari 2014. Hij luisterde goed naar mij en vertelde hoe het beter kan en intake gedaan en zo is mijn zaak in behandeling genomen. Ik had hem vertrouw in en merkte ik dat goede kennis met allochtonen aanwezig was en met duidelijke inzicht en ervaring is mijn zaak tot met vandaag afgehandeld. Het is nog geen 5 maanden. Ik had ook niet verwacht. Alles ging vriendelijk, respectvol. Ik ben echt tevreden. Ik wil hem hartelijk danken en veel succes met zijn werk. Ik zou zeggen, niet blijven hangen hier en daar en maar zo snel mogelijk contact nemen met het team van Randstad Letselschade & Advies;
Mw. S.Akackar Amsterdam

Meld jouw letselschade direct.

Heb je schade opgelopen en wilt u smartengeld eisen, dan is het melden de eerste stap. Lees op deze pagina hoe wij je kunnen helpen bij letselschade.