Motorongeluk - Smartengeld - Advies bij letselschade nodig? Kosteloos en vrijblijvend Juridische Hulp!

Mobile Menu

Motorongeluk – Smartengeld

In mei 2013 heb ik een motorongeluk gehad. Als eerst heb ik een Nederlands bureau ingeschakeld. Er verstreken 10 maanden, maar ik was niet tevreden met de diensten die zij boden. In mei 2014 ben ik in Haaksbergen naar de moskee gegaan om meer informatie in te winnen. Mijn zaak omtrent mijn motorongeluk heb ik laten behandelen door Kaza Uzmanı.
De communicatie met Kaza Uzmanı liep zowel telefonisch als schriftelijk goed. Ook zijn ze op huisbezoek gekomen om te zien hoe het met me gaat. Ze hebben contact opgenomen met de verzekering om het rapport door te geven. Ik ben zeer tevreden over de diensten die zij bieden. Om die reden zou ik iedereen in mijn omgeving Kaza Uzmanı aanraden.
Toen het tijd werd om het dossier af te sluiten; hoewel ik nog niet helemaal genezen was, kwamen we op het punt om te beslissen om het dossier af te sluiten of door te gaan met het dossier. Kaza Uzmanı heeft over dit onderwerp met me gesproken. Er werd ook rekening mee gehouden dat als ik moest voorkomen, het resultaat niet altijd gunstig zal zijn. Ik wilde het ook niet te lang door laten gaan en ik wilde niet stressen. Want ik zou een lange weg moeten bewandelen, terwijl ik niet zeker ben van het resultaat. Om die reden wilde ik het niet uitbreiden.
Kaza Uzmanı heeft voor mij, dat wil zeggen voor klanten, alle mogelijke inspanningen verricht om te helpen. De tevredenheid van de cliënt vinden zij erg belangrijk. En daarom ben ik zeer tevreden over de diensten die ze bieden, en wil ik iedereen bedanken die een bijdrage heeft geleverd
S. Deniz, Haaksbergen
Smartengeld

Meld jouw letselschade direct.

Heb je schade opgelopen en wilt u smartengeld eisen, dan is het melden de eerste stap. Lees op deze pagina hoe wij je kunnen helpen bij letselschade.