Turkse moskee en in de buurthuis - Advies bij letselschade nodig? Kosteloos en vrijblijvend Juridische Hulp!

Mobile Menu

Turkse moskee en in de buurthuis

In de Turkse moskee en in de buurthuis van mijn woonwijk waren informatiebrochures verspreid over Randstad Letselschade & Advies. Via mijn eigen verzekeraar kreeg ik te horen, dat een belangenbehartiger mij bij mijn letselschade te behartigen daardoor heb ik mij gewenden tot Randstad Letselschade & Advies. Zo doende ben ik in contact gekomen met dhr. E. Emre.
Hij heeft mijn zaak in behandeling genomen, de behandeling van mijn dossier duurde 5 maanden. Ik ben erg tevreden over de werkwijze van dhr. Emre.
Ik was onwetend over de stand van zaken betreffende letselschade. In het verleden heb ik ook een soortgelijke zaak gehad maar geen instantie benaderd door de onwetendheid. Door de interculturele achtergrond van de schadebehandelaar verliep de communicatie erg goed. De personen die in aanraking zijn geweest met letselschade kunnen door het raadplegen van een intercultureel letselschade behandelaar hun rechten en plichten leren.
Hierdoor vind ik het erg belangrijk dat de mogelijkheid bestaat om te worden bijgestaan door een persoon met een intercultureel achtergrond
Y. Yorulmaz, Amsterdam

Meld jouw letselschade direct.

Heb je schade opgelopen en wilt u smartengeld eisen, dan is het melden de eerste stap. Lees op deze pagina hoe wij je kunnen helpen bij letselschade.