Na een auto-ongeluk - Letselschadevergoeding - Advies bij letselschade nodig? Kosteloos en vrijblijvend Juridische Hulp!

Mobile Menu

Na een auto-ongeluk – Letselschadevergoeding

Na een auto-ongeluk, waarbij ik over de kop ben geslagen, ontwikkelede ik whiplash gerelateerde klachten. Ik heb voor de schade afwikkeling contact gezocht met de heer E. Emre van Randstad Letselschade & Advies.
Het contact met hem gaf een amicaal gevoel , maar wel met een professionele en persoonlijke benadering en aanpak. Hij heeft mij thuis bezocht, alsmede regelmatig telefonisch benaderd. In tegenstelling tot een letselschadeadvocaat die door mijn verzekering was aangesteld.
De heer Emre is oude rot in het vak en weet hoe hij zaken moet oppakken en afhandelen. Hij heeft mij in de moeilijke periode die ik doormaakte goed en volledig ontzorgd. Zeer prettig is ook dat de communicatie zowel in het Nederlands als Turks ging.
Ik hoop dat ik meneer Emre voor dit soort zaken niet meer nodig zal hebben, maar spreek wel de wens uit dat meer mensen gebruik mogen maken van zijn diensten.
Nogmaals mijn dank meneer Emre!
Y. Usta, Utrecht
Letselschadevergoeding

Meld jouw letselschade direct.

Heb je schade opgelopen en wilt u smartengeld eisen, dan is het melden de eerste stap. Lees op deze pagina hoe wij je kunnen helpen bij letselschade.