Randstad Personenschade opent afdeling schaderegelingen Turkije - Advies bij letselschade nodig? Kosteloos en vrijblijvend Juridische Hulp!

Mobile Menu

Randstad Personenschade opent afdeling schaderegelingen Turkije

Het interculturele letselschadebureau Randstad Personenschade opent een afdeling die zich gaat richten op het regelen van schades in Turkije. Daartoe heeft Randstad advocaten zich gevestigd in Istanbul en Izmir. Voor de behandeling van de schades in Turkije is het bedrijf EUROASIA Legal Assist Ltd. opgericht, dat vanuit Nederland wordt aangestuurd.

 

“In Nederland heeft ruim 23% van de bevolking een migratie-achtergrond. Een groot deel daarvan bestaat uit mensen van Turkse afkomst. Zij gaan regelmatig op vakantie, familie- of werkbezoek in het thuisland. Het toerisme van Nederland naar Turkije groeit jaar na jaar en ook het aantal schades in Turkije van en door Nederlanders neemt toe”, zo meldt Randstad Personenschade. Initiatiefnemer Ethem Emre (foto): “Om die schades goed en efficiënt te behandelen is specialistische kennis nodig van het Turkse recht en de Turkse taal. Dat kunnen wij partijen bieden. Wanneer Nederlanders als veroorzaker of slachtoffer betrokken raken bij een ongeval in Turkije, dan dient de schade ter plekke te worden geregeld. Daarvoor is kennis nodig van de Turkse regels en werkwijze. Randstad Personenschade beschikt over die kennis.”

De afdeling Turkije-schades van Randstad Personenschade zal voornamelijk werken in opdracht van aansprakelijkheids- en rechtsbijstandverzekeraars voor schaderegelingen (zowel letsel als materieel en zowel verhaals- als WA-schades), toedrachtsonderzoek, fraude-onderzoek en gerechtelijke procedures. Emre licht toe: “Er is nadrukkelijk aandacht voor efficiëntie en kostenbeheersing. Bij de intake vindt een haalbaarheidsonderzoek plaats, om eventuele onnodige kosten te voorkomen. Want hier gaat in de praktijk veel mis.”

Voor de behandeling van de dossiers zullen gespecialiseerde Nederlandstalige advocaten worden ingezet met diepgaande kennis van het Turkse schaderegelingsproces. Voor opdrachtgevers is er een vast aanspreekpunt in Nederland.

Jan Schrijver; bron gegevens Randstad Personenschade

 

https://schade-magazine.nl/nieuws/archief/2018/09/randstad-personenschade-opent-afdeling-schaderegelingen-turkije/4279

Meld jouw letselschade direct.

Heb je schade opgelopen en wilt u smartengeld eisen, dan is het melden de eerste stap. Lees op deze pagina hoe wij je kunnen helpen bij letselschade.